Bedrijfsfruit

Fruit is gezond! Dat weet iedereen, maar fruit op het werk zorgt voor veel meer voordelen. Zo zorgt fruit voor:

Een verhoogde productiviteit

Het aanbieden van bedrijfsfruit bevorderd de productiviteit binnen jouw organisatie. Werknemers gaan zich gezonder en vitaler voelen door het eten van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit.

Een verlaagd ziekteverzuimpercentage

Fruit helpt jouw werknemers gezond en vitaal te houden en bij voldoende inname verhoogt het de weerstand van de werknemers. Hierdoor gaan we samen het ziekteverzuim tegen.

Een fiscaal voordeel

Fruit van KantoorVitamine valt onder de nihilwaardering. Dit houdt in dat het aanbieden van werkfruit niet ten kosten gaat van de 1,2% vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.

Een gezond bedrijfsimago

Fruit op het werk zorgt voor een positieve uitstraling van het bedrijf voor jouw klanten en werknemers. Het is duidelijk zichtbaar dat er wordt gewerkt aan de gezondheid van de werknemers.

Naast alle voordelen die hierboven zijn genoemd, is fruit ook vooral een leuke en laagdrempelige manier om jouw werknemers gezond en vitaal te houden. Voor iedereen binnen de organisatie hebben wij een geschikte fruitsoort. Bij KantoorVitamine geloven wij niet in standaard fruitkisten, alles wat wij leveren is op maat gemaakt. Zo kan jouw organisatie zelf kiezen welk fruit er bij jullie in de fruitkist komt te liggen. Via ons online invulformulier kan iedere werknemer zelf kiezen welke fruitsoorten zijn voorkeur krijgt. Hierdoor krijgen jullie zonder enige moeite een fruitpakket op maat.  

Waarom een fruitkist van KantoorVitamine?

Een flexibel abonnement

Wij doen niet aan kleine lettertjes en wij willen het jullie zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zit je bij KantoorVitamine niet vast aaneen langdurig abonnement. Bij ons kan je gewoon maandelijks opzeggen.

Unieke presentatie

De kisten zijn speciaal voor onze doeleinden ontwikkeld, daarom gaan ze lang mee en dragen wij ons steentje bij aan duurzaamheid. De displays zijn dan ook zo gemaakt dat ze binnen iedere huisstijl toepasbaar zijnen de fruitkist nooit voor de voeten ligt.

Gratis bezorging

Onze bezorgers komen wekelijks het fruit gratis bezorgen bij jouw organisatie. Tot aan de display of de gewenste plek, leveren wij gratis de fruitkist af.

Een fruitpakket op maat

Zoals we hierboven al aangaven, stellen jullie zelf de fruitkist samen en kunnen jullie de samenstelling op elk moment wijzigen.

De kans om bedrijfsfruit gratis uit te proberen

Wij willen iedereen overtuigen hoe goed bedrijfsfruit van KantoorVitamine is, daarom kan jouw organisatie genieten van een gratis proefpakket.

Benieuwd wat bedrijfsfruit voor jouw organisatie kan doen? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op