Fruit op het werk. Een gezond bedrijf begint bij gezond personeel.

Bij KantoorVitamine geloven wij dat een gezond bedrijf begint bij gezond personeel. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jouw bedrijf zo gezond mogelijk is. Fruit helpt hierbij en het biedt ook nog vele extra’s voor ieder binnen het bedrijf. Benieuwd wat werkfruit voor jou kan betekenen?

Fruit verhoogt de productiviteit

Werknemers zullen zich meer gewaardeerd voelen als zij fruit krijgen aangeboden. Daardoor zal de productiviteit stijgen.

Fruit is fiscaal aftrekbaar  

Omdat fruit van KantoorVitamine onder de nihilwaardering valt, gaat het aanbieden van fruit niet ten koste van de 1,2% vrije ruimte. Meer hierover vind je op de website van de Belastingdienst. Het aanbieden van fruit op de werkvloer is dus fiscaal aantrekkelijk.

Fruit gaat de strijd aan met het ziekteverzuim

Fruit helpt jouw werknemers gezond en vitaal te houden. Bij voldoende inname verhoogt het de weerstand van de werknemers. Hierdoor gaan we samen het ziekteverzuim tegen.

Fruit creëert een gezond bedrijfsimago

Fruit op het werk zorgt voor een positieve uitstraling van het bedrijf voor jouw klanten en werknemers. Het valt iedereen op dat er wordt gewerkt aan de gezondheid van de werknemers.

Naast de voordelen die fruit op het werk met zich meebrengt zorgen wij ervoor dat je met onze service van de volgende zaken profiteert:

Wekelijks een kist met vers fruit van topkwaliteit, samengesteld door jou en je werknemers

Wij geloven niet in een standaard fruitkistje gevuld met fruit wat wij selecteren. Daarom heb je bij KantoorVitamine de samenstelling van de fruitkist zelf in de hand. Iedere werknemer kan via ons online invulschema aangeven welke fruitsoorten hij of zij terug wil zien in de fruitkist. Binnen het pakket heb je de mogelijkheid om te kiezen uit onze standaard fruitsoorten die worden aangevuld met seizoen gerelateerde fruitsoorten.

Unieke presentatie van de fruitkist

De fruitkist is speciaal gemaakt voor ons doeleinde en is op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd. Je hebt nooit meer last van de fruitkist door onze stijlvolle displays.

Gratis bezorgd bij jou op kantoor

Wij zorgen voor de rest, jij hoeft alleen maar te genieten van het lekkere fruit. Onze bezorger komt de fruitkist tot aan de display gratis bezorgen en neemt de oude fruitkist weer mee terug.

Een flexibel abonnement

Bij ons zit je nergens aan vast, we willen het natuurlijk wel, wij doen niet aan kleine lettertjes. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.  

Wil je de voordelen van versfruit op het werk zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op