Fruit op kantoor.

Fruit op het kantoor is een voordelige en leuke manier om te zorgen dat de medewerkers hun nodige vitamientjes binnen krijgen. KantoorVitamine voorziet wekelijks verschillende soorten bedrijven van versfruit op de werkvloer. Werkfruit biedt vele extra’s voor iedereen binnen het kantoor. Benieuwd wat fruit op kantoor voor jou kan betekenen?

Waarom vers fruit op het kantoor?

Vers fruit op het werk is een teken van waardering voor het harde werk van je werknemers. Op deze manier stimuleer je jouw werknemers om gezond te leven. Zo draagt fruit ook bij aan een productievere werkomgeving. Medewerkers gaan zich gezonder en vitaler voelen en dat zorgt voor enthousiaste werknemers. De werkgever geniet van een aantrekkelijk fiscaal voordeel. Aangezien fruit op kantoor volledig fiscaal aftrekbaar is.

De fruitkist voor op kantoor

Wat erin de fruitkist komt te liggen en wat uiteindelijk bij jullie op kantoor staat bepalen jullie helemaal zelf. Bij KantoorVitamine geloven wij niet in een standaard fruitkist, alles wordt op maat gemaakt. Met ons fruit op maat pakket kan iedereen binnen het bedrijf zijn of haar voorkeuren aangeven. Zo krijgt jouw bedrijf een fruitpakket dat geheel is afgestemd op ieders wensen. En het kost niks extra! Er wordt dus alleen betaald voor het fruit dat jullie eten.

Ons fruit  

Wij werken met verschillende leveranciers uit Nederland en we streven ernaar dat het fruit met zo min mogelijk kilometers bij jullie op de werkvloer komt. Zo genieten jullie van lokaal fruit van uitstekende kwaliteit.

De presentatie mogelijkheden

Om te zorgen dat de mooie fruitkist niet voor de voeten ligt of het aanrecht in beslag neemt, hebben wij verschillende displays ontworpen. De displays zijn zo gemaakt dat ze binnen iedere huisstijl toegepast kunnen worden. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruiken van de display, dit valt allemaal onder de gratis service van KantoorVitamine! Benieuwd naar de fruitkist en de presentatie mogelijkheden? Klik hier!

De service  

Alles wordt uit handen genomen, jullie hoeven niets meer te doen. Iedere week wordt het fruit direct van het land geleverd bij jouw op het kantoor. Wekelijks komt een enthousiaste bezorger het fruit op kantoor leveren en neemt de oude fruitkist weer mee terug. Mocht het zo zijn dat er fruit overblijft, gooi dit dan niet weg! Wij zorgen ervoor dat geen fruit verloren gaat. Het fruit dat overblijft brengen wij naar de voedselbank of de kinderboerderij. Zo gaan we samen verspilling tegen!

Op dit moment leveren wij veel fruit op kantoren in de buurtvan Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Wil je weten of wij bij jou in de buurt ook al leveren? Neem dan contact met ons op.

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op