Fruit op kantoor. Fiscaal aftrekbaar.

Fruit is gezond dat weten we allemaal, maar wist je ook dat fruit fiscaal aantrekkelijk is. Het aanbieden van werkfruit levert vele voordelen op en zo profiteer je ook van een fiscaal voordeel. Meer hierover lees je hieronder.

Een investering die zich terugbetaalt

Ieder bedrijf wil zijn personeel zo optimaal mogelijk benutten en zo veel mogelijk rendement behalen. Door te zorgen voor gezonde werknemers wordt het rendement vergroot. Werknemers die zich gezond en vitaal voelen zijn productiever en zorgen voor een fiscaal voordeel. Daarnaast draagt fruit op de werkvloer ook bij aan de werksfeer binnen jouw bedrijf. Werknemers gaan zich gewaardeerd voelen voor het harde werk dat zij dagelijks geven voor het bedrijf.

Zo kan de gezondheid van je werknemers worden verhoogd en belastingvoordeel worden behaald

Wij leveren wekelijkse fruitkisten. Groot of klein bij KantoorVitamine maakt dat geen verschil, voor ieder bedrijf hebben wij een passende fruitkist. De fruitkist wordt gevuld met vers fruit van perfecte kwaliteit. Het fruit wordt direct van de telers bij jou op de werkvloer gratis geleverd. Zo kun jij je bezig houden met de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en zorgen wij dat jouw werknemers zijn voorzien van de dagelijkse portie vitamientjes!

Wil je de voordelen van vers fruit op het werk zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

De voordelen van werkfruit op een rijtje:

Alles wordt uit handen genomen

Door onze complete service hoef je niks meer te doen, wij besparen jou het werk. Hierdoor kun je je richten op de belangrijke zaken en de dagelijkse werkzaamheden van jouw kantoor.

Productiviteit wordt verhoogd  

Door het fruitpakket op maat voelt iedere werknemer zich vitaal en gezond. Gezond personeel zorgt voor een verhoging van de productiviteit op de werkvloer.

Werknemers voelen zich gewaardeerd

Werknemer die zich gezond en gewaardeerd voelen, zetten zich meer in voor het bedrijf. De werknemers krijgen de erkenning die ze verdienen. Een voordelige bonus voor het harde werk van de werknemers.  

Een gezond imago

Fruit op het werk zorgt voor een positieve uitstraling van het bedrijf zowel voor je klanten en werknemers. Het valt iedereen op dat er wordt gewerkt aan de gezondheid van de werknemers.

Fruit is fiscaal aftrekbaar

Door het aanbieden van vers fruit op de werkvloer draag je niet alleen bij aan de gezondheid van jouw werknemers, maar je profiteert ook van een belastingvoordeel. Fruit van KantoorVitamine valt namelijk onder de nihil waardering. Dit houdt in dat het aanbieden van werkfruit niet ten kosten gaat van de 1,2% vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever. Meer hierover vind je op de website van de Belastingdienst.

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op