Fruit op het werk

Fruit op werk is een leuke en voordelige manier om jouw werknemers zo gezond en vitaal mogelijk te houden. Je draagt zo je steentje bij aan de gezondheid van zowel de organisatie als het personeel. Daarbij hanteren wij geen langdurige contracten, bij KantoorVitamine kan je maandelijks opzeggen. Een aantal voordelen die jullie ervaren bij het afnemen van een fruitpakket van KantoorVitamine:

  • Gratis bezorging
  • Unieke presentatie
  • Een flexibel abonnement
  • Een fruitpakket dat fiscaal aftrekbaar is
  • Fruit van topkwaliteit

Gezond en vitaal personeel

Een gezond bedrijf begint bij gezond personeel, daarom is het personeel ons uitgangspunt. We proberen er voor te zorgen dat ieder binnen het bedrijf bewust is van de gezonde keus. Dit doen we door onze leuke uithangboordjes en een afgestemd pakket.

Een pakket op maat

Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw organisatie zo gezond mogelijk is. Daarom richten wij het fruitpakket op ieder binnen de organisatie. Ieder personeelslid mag aangeven naar welke fruitsoorten zijn of haar voorkeur gaat. Hierdoor krijgt jouw organisatie een fruitpakket dat geheel is afgestemd op de wensen van ieder binnen het bedrijf. Daarnaast helpt dit jouw organisatie daadwerkelijk gezonder te maken. Werknemers krijgen zo fruit dat zij daadwerkelijk willen eten. Hierdoor voorkomen we niet alleenverspilling, maar zorgen we er ook voor dat iedereen kan profiteren van de fruitkist.

Kwaliteit iedere week weer

Wij zorgen iedere week weer voor een fruitkist gevuld met fruit van topkwaliteit. Het fruit dat in Nederland wordt geteeld kopen wij zo lokaal mogelijk in. De fruitsoorten zijn dan ook uitgekozen op perfecte kwaliteit en lange houdbaarheid. Hierdoor geniet jouw organisatie van fruit van topkwaliteit.

Fruit als gezonde snack

Veel bedrijven bieden nog ongezonde snacks aan voor het personeel. Wij willen met fruit laten zien dat deze snacks overbodig zijn. Fruit is namelijk een goed alternatief om ongezonde snacks op de werkvloer te vervangen. Fruit zorgt voor voldoende energie voor de hele dag.

Fruit als gezonde snack

Naast het creëren van een gezonde werkomgeving staan wij ook stil bij het duurzaam ondernemen. Het fruit dat overblijft gooien wij niet weg. Wij sorteren dit en het fruit dat nog bruikbaar is wordt weggegeven aan de kinderboerderij of de voedselbank.

Fruit als gezonde snack

KantoorVitamine is een jonge onderneming die zich inzet voor de gezondheid van de werknemers. Voor elk bedrijf hebben wij een geschikt pakket. Vraag een proefpakket aan en ervaar zelf de voordelen van fruit op werk.

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op