Wij zijn KantoorVitamine. Dit is ons verhaal.

Wij zijn KantoorVitamine begonnen om op een leuke manier de betrokkenheid en gezondheid van de medewerkers op peil te houden of zelfs te verhogen. Vanuit die visie werken wij met veel plezier om te zorgen dat ieder bedrijf voorzien is van de dagelijkse portie vitaminen. Wij vinden namelijk dat een gezond bedrijf begint bij gezond personeel. Daarom richt onze service zich niet alleen op het leveren van een standaard fruitkistje. Integendeel, elke fruitkist wordt voor ieder bedrijf op maat gemaakt.

Fruit doet meer!

Fruit zorgt niet alleen voor gezonde en vitale werknemers het creëert ook een band tussen de werknemer en het bedrijf. Als werknemers fruit krijgen aangeboden voelen zij zich meer gewaardeerd en betrokken bij het bedrijf. Daarbij helpen wij ook! Door onze stijlvolle displays en leuke uithangbordjes zorgen wij er samen voor dat alle medewerkers bewust zijn van een gezonde keus.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het erg belangrijk dat er bij iedere keuze goed wordt gekeken of dit schade aanricht aan mens of milieu. Zo nemen wij fruit dat overblijft graag mee terug en wij zorgen dat het fruit terecht komt bij de voedselbank of kinderboerderij. Zo gaan we verspilling tegen.
Wij hebben de fruitkisten speciaal laten ontwerpen en er worden uitsluitend houtsoorten gebruikt die niet schadelijk zijn voor het ecosysteem. Daarbij hebben de fruitkisten een extra lange levensduur.

Kwaliteit is ons uitgangspunt

Door onze fruitcontrole zorgen wij er altijd voor dat er fruit van uitstekende kwaliteit bij jou op het werk terecht komt. Zo kan je onbezorgd genieten van vers fruit op het werk.

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op