Geniet van vers fruit op het werk

Fruit aanbieden op het werk draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van jouw werknemers. Naast dat fruit zorgt voor gezonde werknemers is het een investering die zich terugverdiend. Door het gezond houden van jouw werknemers zal de productiviteit stijgen en wordt er een gezellige werksfeer gecreëerd. Om te zorgen dat alle ogen zijn gericht op de gezondheid van jouw werknemers, betaal je alleen voor het fruit. Wij zorgen voor de rest en zo profiteer je bij KantoorVitamine van de volgende service:

  • Gratis bezorging tot aan de kantine of afdeling.
  • Flexibel abonnement dat maandelijks opzegbaar is.
  • Fruitpakket op maat, samengesteld met fruit van topkwaliteit.
  • Gratis gebruik van stijlvolle displays.
  • Persoonlijk contact via een regiomanager.
  • Gratis gebruik van een proefpakket.

KantoorVitamine zet zich in voor de gezondheid van jouw werknemers, een gezond bedrijf begint namelijk bij gezonde werknemers. Fruit is een leuke en voordelige manier om de gezondheid van jouw werknemers op peil te houden. Door het gezond houden van jouw werknemers geniet je van de volgende voordelen die vers fruit op het werk met zich mee brengt:

Energievolle werknemers

Fruit zit boordevol vitamientjes en het geeft jouw werknemers de nodige energie om 100% in te zetten voor de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor zal de productiviteit binnen jouw organisatie stijgen. Gezonde werknemers zijn blije werknemers, door het aanbieden van vers fruit op het werk zullen werknemers meer waardering krijgen voor de werkgever. Hierdoor zullen zij zich beter inzetten voor het bedrijf.

Een fiscaal voordeel

Fruit van KantoorVitamine valt onder de nihilwaardering. Dit houdt in dat het aanbieden van werkfruit niet ten kosten gaat van de 1,2% vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever. Meer hierover vind je op de website van de Belastingdienst. Het aanbieden van vers fruit op het werk is dus fiscaal aantrekkelijk.

Fruit voorkomt zieke werknemers

Fruit helpt jouw werknemers gezond en vitaal te houden. Door ons fruitpakket op maat eten jullie alleen de fruitsoorten die jullie zelf hebben samengesteld. Hierdoor is de kans groter dat jouw werknemers meer fruit eten en een sterker immuunsysteem opbouwen. Bij voldoende inname verhoogt fruit de weerstand van de werknemers. Hierdoor gaan we samen het ziekteverzuim tegen.

Fruit creëert een gezond bedrijfsimago

Vers fruit op het werk zorgt voor een positieve uitstraling van het bedrijf voor jouw klanten en werknemers. Het valt iedereen op dat er wordt gewerkt aan de gezondheid van de werknemers.

Wil je de voordelen van vers fruit op het werk zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefpakket aan.

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op