Werkfruit. Voor jouw werknemers.

Om jouw werknemers te motiveren en om ze een gezonde lifestyle aan te bieden is het aanbieden van werkfruit een ideale manier. Hiermee hebben jouw werknemers de mogelijkheid om dagelijks fruit te eten op het werk. Het eten van fruit heeft vele voordelen, naast alle vitaminen die je zo dagelijks tot je neemt wordt het eten van minder gezonde producten hiermee gereduceerd. Wij hebben gemerkt dat werknemers door werkfruit bewuster worden van hun eetgewoonten en er daardoor een gezondere levensstijl op na gaan houden.

Werknemers voelen zich gewaardeerd door hun werkgever wanneer fruit op het kantoor wordt aangeboden. Naast het gezonder maken van de werknemers zorgt fruit op het kantoor er ook voor dat de productiviteit verhoogd wordt. Werknemers voelen zich meer betrokken bij de organisatie en zullen zich harder inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden.

Jullie genieten. Wij zorgen voor de rest!

Samen stellen we de hoeveelheid fruit af op het aantal werknemers en de wensen. Iedere werknemer heeft de kans om te kiezen welke fruitsoorten hij of zij graag terug wilt zien in de fruitkist. Dit kan gemakkelijk worden doorgegeven via ons online invulformulier. Door het aanbieden van fruit wat de werknemers zelf hebben gekozen zorgen wij er samen voor dat de werknemers daadwerkelijk gezonder en vitaler worden.

Ons fruit

Het fruit van KantoorVitamine wordt ingekocht bij verschillende fruittelers, wij streven ernaar om het fruit met zo min mogelijk kilometers bij jouw op de werkvloer komt. In de fruitkist kan er gekozen worden voor standaard fruitsoorten die het hele jaar beschikbaar zijn en de fruitkeuze wordt aangevuld met fruitsoorten van het seizoen.

De fruitkist en presentatie

De fruitkisten hebben wij speciaal laten ontwerpen voor ons doeleinde. Hierdoor zijn de fruitkisten zo duurzaam mogelijk geproduceerd en gaan ze extra lang mee. Om te zorgen dat de fruitkist niet voor de voeten ligt hebben wij unieke displays ontworpen, voor ieder bedrijf hebben wij een geschikte fruitkist en display.

Benieuwd naar de fruitkist en de presentatie mogelijkheden? Klik hier!

Wekelijks vers fruit 

Iedere week komen onze bezorgers de oude fruitkist ophalen en ruilen deze om voor een verse nieuwe fruitkist. Uiteraard betaal je alleen voor het fruit en wordt de fruitkist gratis bij jouw op kantoor bezorgd.

Ben je benieuwd wat werkfruit kan bieden voor jouw organisatie? Je kan voor jouw bedrijf gemakkelijk een gratis proefpakket aanvragen. Je zit hierbij nergens aan vast. Zo kan je jouw bedrijf gratis kennis laten maken met werkfruit van KantoorVitamine.  

Interesse?
Stuur ons dan gerust een bericht!

Neem contact op